Om Eurodrilling

Vi är Eurodrilling

Några ord från oss

Eurodrilling är en av Nordens främsta leverantörer av berg- och jordborrningsutrustning. Genom ständig utveckling möter vi kundernas höga krav på funktion och totalekonomi. Att vi importerar maskiner och tillbehör för berg- och jordborrning från ett flertal ledande aktörer gör oss till en helhetsleverantör inom entreprenadbranschen.

25+

År inom branschen

1000+

Nöjda kunder sedan start

6+

Varumärken vi representerar

Alltid på plats med Eurodrilling

Stillestånd är dyrt och kan få förödande konsekvenser för ett företag. Det centrala i vårt arbetssätt är närheten till kunden. Det gör att vi snabbare, flexiblare och med större precision kan erbjuda produkter som är skräddarsydda för varje tillfälle. Därmed kan vi framgångsrikt konkurrera med internationella företag på området.

  • Egen verkstad i Stockholm
  • Servar över hela Sverige
  • Hjälper dig effektivisera din verksamhet
Vi vet vad som fungerar

Precision

Världsledande teknik av högsta kvalitet. Rätt produkt vid rätt tid. Vi tillhandahåller produkter från hela världen som anpassas och optimeras för varje kunds behov. Det innebär att vi levererar på rätt tid och att produkterna är anpassade till exakt det jobb som ska göras.

Levererar det du förväntar dig

Engagemang

Vi förstår kundens egen affär och är en lyhörd och effektiv problemlösare. Vi är engagerade i kunderna och deras problem och behov. Vår höga kompetens gör att vi kan omsätta vårt engagemang till rätt problemlösning för kunden. Närheten till våra kunder och en stark företagskultur som genomsyras av att vara den bästa leverantören gör att vi levererar det kunden förväntar sig av en av Sveriges främsta leverantörer.

Mer än produkter, er nya affärspartner

Mervärde

Våra produkter ger den bästa totalekonomin och nya affärsmöjligheter för kunden. Som en relativt liten aktör har vi korta, snabba beslutsvägar och en stor flexibilitet i verksamheten. Närheten till kunden och marknaden gör att vi snabbt och effektivt förstår och kan lösa kundens behov. Vi kan med kort framförhållning ta fram produkter från hela världen.

Vi brinner för branschen och våra kunder

Passion

Strävan att bli bättre fortsätter! Med över 25 års erfarenhet i branchen är vi är genuint intresserade av borrning och våra kunder och vi fortsätter ständigt att utveckla borrbranchen i Sverige. Vi uppdaterar ständigt vårt borrutrustningsprogram för att kunna tillhandahålla den absolut senaste tekniken med den högsta kvaliteten. Vi arbetar med att skapa långsiktig lönsamhet för alla våra kunder som har oss som förstahandsval.