Vi växer – söker administratör

VI EXPANDERAR

Nu söker vi administratör/kund- och ordermottagare till Stockholm

EuroDrilling är idag en av Sveriges främsta aktörer på marknaden. Vi erbjuder produkter för berg- och jordborrning. Vi står för kvalitet och utveckling, uppdaterar ständigt vårt borrutrustningsprogram för att kunna tillhandahålla den absolut senaste tekniken. EuroDrilling har kontor och lager i Stockholm, Grängesberg samt Lysekil. Vi är 5 anställda och omsätter ca 60 miljoner kr.

Vill du arbeta med borriggar och borrutrustning av högsta kvalitet i ett nytänkande och kvalitetsfokuserat företag på en spännande marknad med stor efterfrågan? Då ska du söka jobb hos oss!

Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete med bra utvecklingsmöjligheter i en spännande bransch.

En stor del av tjänsten handlar om att bygga nya och att utveckla befintliga relationer. Målet är att vara en strategisk partner till våra kunder. Det handlar också om att ta emot kundorder och göra beställningar till våra leverantörer.

Du är affärsdriven, målinriktad och kvalitetsmedveten. Vi söker dig med teknisk kunskap. Dina kunskaper i MS Office är goda och du har goda språkkunskaper i svenska och engelska samt är van att jobba i affärssystem.

Vi efterfrågar också personliga egenskaper som egen drivkraft, ärlighet, flexibilitet och engagemang samt ordning och reda.

Tjänsten är heltid med start omgående eller enligt överenskommelse.

För att söka tjänsten maila din ansökan till christer@eurodrilling.se. Bifoga CV samt ett personligt brev. Ansök redan idag då vi kontinuerligt kallar till intervjuer.

Vid frågor är du välkommen att kontakta:

Christer Wretman 070-5654466

Bläddra bland fler