Beskrivning

Comacchio CX-serien med prospekteringsborriggar inkluderar fyra lastbilsmonterade riggar som sträcker sig från lätta kompakta enheter som kan installeras på små 4×4-lastbilar, upp till 30-tons-dragriggar monterade på tunga 8×8-lastbilar.

Den största fördelen med denna lastbilsmonterade version ligger i flexibiliteten och rörligheten, vilket möjliggör snabb riggning, nedriggning och omplacering. Dessa robusta och pålitliga enheter är designade och byggda för att hantera omfattande borrkampanjer, som arbetar i avlägsna områden och tuffa miljöförhållanden.

Liksom alla maskiner i Comacchio CX-serien kan våra lastbilsmonterade riggar användas för både diamantkärnborrning med wireline-system och för omvänd cirkulationsborrning med hammare i hålet och dubbla väggrör (RC-borrning). Denna förmåga att utföra flera borrtekniker från samma rigg är baserad på användningen av avancerade modulära hydraulkretsar som möjliggör installation av ett brett utbud av roterande huvuden och applikationsspecifika tillbehör. För att följa gruvindustrins stränga säkerhetsregler kan Comacchio CXT-borrriggar utrustas med handsfree automatiserade och halvautomatiska verktygshanteringssystem som minskar manuell hantering av utrustningen.

CXT RC-borr

Frågor?
Christer Wretman

Försäljning

+46 (0)8-560 250 40

order@eurodrilling.se