Om oss

OM OSS

EuroDrilling Center är en av Nordens främsta leverantörer av berg- och jordborrningsutrustning. Genom ständig utveckling möter vi kundernas höga krav på funktion och totalekonomi.

 

Att vi importerar maskiner och tillbehör för berg- och jordborrning från ett flertal ledande aktörer gör oss till en helhetsleverantör inom entreprenadbranschen.

Christer Wretman

070-565 44 66

christer@eurodrilling.se

Patrik Wiss

070-565 02 40

patrik@eurodrilling.se

Max Kvarnström

070-565 13 03

max@eurodrilling.se

Lennart Miettinen

070-764 91 10

lennart@eurodrilling.se

PRECISION

 

Världsledande teknik av högsta kvalitet. Rätt produkt vid rätt tid.Vi tillhandahåller produkter från hela världen som anpassas och optimeras för varje kunds behov. Det innebär att vi levererar på rätt tid och att produkterna är anpassade till exakt det jobb som ska göras

ENGAGEMANG

 

Vi förstår kundens egen affär och är en lyhörd och effektiv problemlösare.Vi är engagerade i kunderna och deras problem och behov. Vår höga kompetens gör att vi kan omsätta vårt engagemang till rätt problemlösning för kunden. Närheten till våra kunder och en stark företagskultur som genomsyras av att vara den bästa leverantören gör att vi levererar det kunden förväntar sig av en av Sveriges främsta leverantörer.

MERVÄRDE

 

Våra produkter ger den bästa totalekonomin och nya affärsmöjligheter för kunden.Som en relativt liten aktör har vi korta, snabba beslutsvägar och en stor flexibilitet i verksamheten. Närheten till kunden och marknaden gör att vi snabbt och effektivt förstår och kan lösa kundens behov. Vi kan med kort framförhållning ta fram produkter från hela världen.

PASSION

 

Strävan att bli bättre fortsätter! Med över 25 års erfarenhet i branchen är vi är genuint intresserade av borrning och våra kunder och vi fortsätter ständigt att utveckla borrbranchen i Sverige. Vi uppdaterar ständigt vårt borrutrustningsprogram för att kunna tillhandahålla den absolut senaste tekniken med den högsta kvaliteten. Vi arbetar med att skapa långsiktig lönsamhet för alla våra kunder som har oss som förstahandsval.